top of page
Search
  • Kiera Smith

Snelle stappen om Gmail-invoegtoepassingen op uw apparaat toe te voegen en te verwijderen

Heeft u te maken met een moeilijke moeilijke tijd om de Gmail-invoegtoepassingen op uw apparaat te omzeilen? U hoeft zich niet meer in deze situatie te bevinden, want u hebt de juiste site bereikt.


We zullen u begeleiden met de juiste en de snelste stappen in deze blog die u zullen helpen om de Gmail-add-ons gemakkelijk toe te voegen en te verwijderen. Maar je moet onze site hier bezoeken Gmail Account Herstellen en dan gewoon de gegeven stappen volgen.


Als u de Gmail-add-ons wilt toevoegen, volgt u deze stappen:

  • Allereerst moet u naar de Gmail-app op uw apparaat gaan en vervolgens moet u een klik geven op de ‘Instellingen’ die rechtsboven in uw scherm te zien zijn en de schakelaar om ‘te krijgen’ add-ons ‘zullen er ook zijn.

  • U moet nu zoeken en vervolgens het hulpprogramma kiezen uit de add-ons die u wilt gebruiken.

  • Vervolgens moet u op de optie ‘installeren’ klikken die u bovenaan het scherm vindt en vervolgens klikken om door te gaan.

  • Vervolgens moet u uw account kiezen en op het promptscherm moet u de instructies daar volgen.


Ga als volgt te werk om de Gmail-add-ons te verwijderen:

  • U moet op uw apparaat naar Gmail gaan en vervolgens op ‘Instellingen’ klikken en op ‘Add-ons downloaden’ klikken. Klik hiervoor rechtsboven op uw scherm.

  • Nu moet u klikken op het tabblad ‘add-ons van Gmail, nu op de pagina is de‘ Geïnstalleerde add-ons zichtbaar, hier moet u klikken op de optie ‘Beheren’.

  • Als laatste moet u, om de add-ons te verwijderen, op de optie more klikken en vervolgens op het tabblad ‘Verwijderen’ klikken.


U zou nu het Gmail-add-ons-proces moeten hebben afgeschaft. We hebben u betrouwbare methoden gegeven en die moeten gemakkelijk te volgen zijn. Maar als u problemen ondervindt, weet u wie u onze eigen experts bij Gmail Wachtwoord Herstel telefoonnummer moet bellen. Hier vindt u zeker alle oplossingen die u op dit moment zoekt. Dus wacht niet langer maar neem contact met ons op en praat hier zo snel mogelijk met de leidinggevenden.

------------------------------------------------------------

11 views0 comments
bottom of page