top of page
Search
  • Kiera Smith

Hoe verplaats ik contacten van Gmail naar Hotmail?

Als u uw contacten van uw Gmail-account naar uw Hotmail-account wilt overzetten, moet u eerst uw contactpersonen uit uw Gmail-account naar uw computer exporteren en vervolgens de contactpersonen in één keer naar uw Hotmail-account importeren. Aan de andere kant, als u dat wenst, kunt u beide accounts rechtstreeks met elkaar verbinden, ook om toegang te krijgen tot alle contacten en e-mails van uw Gmail-account binnen Hotmail. Blijf bij de overdrachtsoptie en exporteer eerst de contacten van uw Gmail-account door een kopie van uw contacten van uw Gmail-account naar uw computer te downloaden met een webbrowser. Als je een probleem hebt zoals Gmail Vergeet Wachtwoord Herstel, neem dan contact op met ons technische team.


Volg de onderstaande stappen om het in je Hotmail-account te importeren:

  • Ga eerst naar https://people.live.com en meld u vervolgens aan bij uw Hotmail-account met uw webbrowser. De volgende link brengt u naar de contactpagina van Hotmail, het tabblad Outlook People.

  • Klik op het tabblad Beheren vanaf de bovenkant van het scherm en selecteer vervolgens Contactpersonen importeren.

  • Selecteer uit de vele opties, waaronder Gmail, Outlook Yahoo Mail en Windows Live Mail, Gmail en ga verder met de volgende stap.

  • Klik nu op de Browser-knop recht voor je en navigeer vervolgens door het back-upbestand van de contactpersonen van Gmail op je computer.

  • Klik op het bestand en laat de contacten op uw Hotmail-account herstellen.


U hebt uw contacten met succes overgezet van Gmail naar Hotmail. U kunt dezelfde stappen ook gebruiken om contactpersonen van een andere webclient over te zetten. Hiervoor hoeft u alleen de naam van uw webclient te selecteren in de optie Contactpersonen importeren in plaats van Gmail. Het exporteren van contactpersonen van een account naar uw computer is relatief eenvoudig. Niet alleen Gmail, je kunt ook contacten van elke web-client exporteren, inclusief Outlook, Yahoo of Windows Live Mail. Heeft u problemen met het exporteren van contacten? Neem contact op met Gmail Klantenservice telefoonnummer Nederland @ +31-208004951 voor de best mogelijke hulp.

 

Originele bron: https://gmailklantenservicenl.weebly.com/blog/hoe-verplaats-ik-contacten-van-gmail-naar-hotmail

5 views0 comments
bottom of page