top of page
Search
  • Kiera Smith

Gebruik de back-upoptie om Gmail-verificatie code te ontvangen

In het geval dat uw mobiele telefoon wordt gestolen of verloren, wacht dan geen moment en trek uw app-wachtwoorden in en wijzig uw account wachtwoord. Bovendien kunt u uw back-upopties gebruiken om u aan te melden bij uw account als u geen toegang heeft tot uw primaire mobiele nummer. Volg de onderstaande stappen om aan de slag te gaan en te voorkomen dat uw account in verkeerde handen komt.

  • Gebruik uw back-up mobiele nummer om de tweestaps verificatie code te ontvangen en te openen. Ga hiervoor eerst naar de aanmeldingspagina van Gmail en voer vervolgens uw gebruikersnaam en wachtwoord in het gegeven veld in.

  • Klik op Probeer een andere manier om in te loggen of op Meer opties.

  • Druk op Haal een verificatiecode op en selecteer vervolgens het nummer waarop u de code wilt ontvangen.

  • Als u geen code krijgt, klikt u op Meer opties en selecteert u Hulp krijgen.


Als u geen mobiel back-upnummer heeft geregistreerd in uw account, kunt u ook een van de afdrukbare back-upcodes gebruiken om in te loggen. Als u nu ook geen afdrukbare back-upcode hebt, probeert u zich aan te melden vanaf een vertrouwde computer. Als u bijvoorbeeld eerder bent ingelogd vanaf een computer en de optie Onthoud u heeft geselecteerd, kunt u vanaf dat apparaat zonder verificatiecode inloggen op uw account. Zodra u bent aangemeld bij uw account, gaat u naar instellingen en schakelt u authenticatie in twee stappen uit of wijzigt u het telefoonnummer om het op een nieuwe telefoon te ontvangen.


Als u eindelijk geen optie meer heeft, moet u het formulier Gmail-account herstellen invullen. Volg hiervoor de onderstaande stappen:

  • Ga naar Gmail-aanmeldingspagina en voer uw accountgegevens in de opgegeven velden in.

  • Klik op Aanmelden en selecteer vervolgens Meer opties op de volgende pagina.

  • Selecteer Hulp vragen en klik vervolgens op Hulp van Google vragen.

  • Vul het formulier in met het best mogelijke of geschikte antwoord. Mogelijk moet u informatie invullen, zoals wanneer u uw account hebt gemaakt, aan wie u regelmatig e-mailt of welke Google-services u gebruikt. Neem de tijd en probeer voor elke vraag zeker te zijn.

Professionele hulp nodig voor uw Gmail-account? Neem contact op met Gmail Klantenservice telefoonnummer en krijg meteen een antwoord op al uw zorgen.

 
5 views0 comments
bottom of page